vesti

Published on August 12th, 2018 | by admin

Održana redovna sednica Skupštine KK”Pirot”, novi predsednik Kluba Dušan Dimitrijević

U petak, 10.08.2018.g. od 18 časova u prostorijama Narodne biblioteke Pirot održana je redovna Skupština Košarkaškog kluba “Pirot”.

Na redovnoj sednici Skupštine usvojeni su izveštaji o radu, finansijski izveštaj (završni račun) i izveštaj Nadzornog odbora za 2017. godinu. Predsednik Kluba Slaviša Svilarov je dao generalni osvrt na proteklu sezonu ali i četvorogodišnji period rada Košarkaškog kluba “Pirot” u kome je predvodio Klub, da bi potom obavestio članove Skupštine o odluci o povlačenju sa te funkcije, obrazloživši istu zasićenjem kao i stavom da je vreme da klub predvode mlađe snage. U tom smislu i u cilju da se nastavi kontinuitet dobrog funkcionisanja Kluba, predložio je za novog predsednika dosadašnjeg sportskog direktora Dušana Dimitrijevića.

Pedlog je usvojen jednoglasno tako da za novog predsednika Košarkaškog kluba “Pirot” imenovan Dušan Dimitrijević, kao jedan od najmlađih u njegovoj istoriji, 24-ti po redu od osnivanja kluba. Dušan Dimitrijević se zahvalio na poverenju i predložio novi saziv Upravnog odbora koji je takođe usvojen jednoglasno. Tako će Klub u narednom četvorogodišnjem mandatu predvoditi Upravni odbor u sastavu: Dušan Dimitrijević, predsednik i članovi Slaviša Svilarov, Zdenko Cvetković, Mohamed Mohsin i Milan Apostolović.

Uz zahvalnost dosadašnjeg predsednika Kluba svima na dosadašnjoj saradnji, lokalnoj samoupravi na svesrdnoj pomoći i medijima na profensionalnom praćenju rada Kluba, novog predsednika na ukazanom poverenju kao i predsednika Skupštine Saše Vasića članovima Skupštine na učešću u radu, sednica je završena oko 19,30 časova.


About the AuthorBack to Top ↑