Minibasket

Published on May 7th, 2018 | by admin

KK”Pirot” učestvovao na minibasket festivalu u Sokobanji

U nedelju, 29. aprila 2018.g. domaćin četvrtog ovosezonskog Minibasket festivala, prvi put do sada, bila je Sokobanja a jedan od klubova učesnika bio je i KK”Pirot”.

Četvrti minibasket festival u sezoni 2017/2018 održan u Sokobanji bio je najmasovnijim do sada. U prelepom ambijentu i lepom, gotovo letnjem danu, domaćin je bio OKK”Sokobanja” a po običaju rezultati su bili u drugom planu a organizator festivala je obezbedio svoj deci-učesnicima medalje, sendviče i diplome.

Manifestacija je okupila 14 klubova sa regiona istočne Srbije sa 40 ekipa iz 8 gradova u tri uzrastne kategorije (2007., 2008. i 2009./10. godište).  Klubovi učesnici bili su: OKK”Soko Banja”, KK”Basket” Bor, KK”Zicer” Bor, KK”Rtanj” Boljevac, KK”Timok” Zaječar, KK”Bin” Zaječar, KK”Mladost Vesna” Bela Palanka, KK”Hajduk Veljko” Negotin, KK”Leda” Knjaževac, niški klubovi OKK”Junior”, KK”Trijumf”, KK”Naisus” i ŽKK”Student” i naravno KK”Pirot”. Na tri terena je učestvovalo pet stotina dece koja su u periodu od 10-17 časova odigrala 22 utakmice.

Tri trenera KK”Pirot”, Momčilo Sandić, Nemanja Đukić i Mario Stefanović predvodili su na festivalu 40 dečaka koji su odigrali tri utakmice protiv “Rtnja”, “Timoka” i “Trijumfa” i sve tri pobedili .

KK”Pirot” se zahvaljuje roditeljima dečaka na podršci i organizatorima festivala na gostoprimstvu!


About the AuthorBack to Top ↑