vesti

Published on December 22nd, 2017 | by admin

“Pirot” dočekuje užičku “Slobodu”, lidera Druge lige Srbije

U subotu, 23. decembra 2017. od 19,30 časova u hali Kej u poslednjem kolu prvog dela prvenstva Druge lige Srbije “Pirot” dočekuje prvoplasiranu užičku “Slobodu”.

KK”Pirot” nakon četiri vezane pobede sa puno vere i optimizma dočekuje lidera takmičenja, užičku “Slobodu”. Iako je u poslednje tri sezone “Pirot” bio daleko uspešniji od “Slobode” (5 pobeda-1 poraz) na subotnjoj utakmici užička ekipa dolazi kao favorit sa impresivnim skorom od 11 pobeda uz samo jedan poraz, što samo po sebi govori o snazi ekipe trenera Vladimira Lučića. Užička ekipa je ove sezone selektirana po prvoligaškoj meri jer se u njihovom sastavu nalaze upravo igrači poput Nikole Maleševića, Petra Marića, Nikole Otaševića, Stefana Simića, Branka Anđića, Miroslava Radića …

Puno je aduta i na strani domaće ekipe, tako da je subotnja utakmica prava prvenstvena poslastica za pirotsku publiku, koju pozivamo da dođe u što većem broju i podrži ekipu trenera Marka Spasića do osme pobede u ovoj sezoni.

Uprava Košarkaškog kluba “Pirot”, očekujući punu sportsku halu Kej, pripremila je specijalne poklon-pakete za prvih 200 gledalaca sa kupljenim ulaznicama.


About the AuthorBack to Top ↑