Juniori

Published on September 25th, 2017 | by admin

“Pirot” bez plasmana u Jedinstvenu RODA juniorsku ligu Srbije

Juniori KK”Pirot” nisu uspeli da se plasiraraju u Jedinstvenu RODA juniorsku ligu Srbije. U odlučujućoj utakmici na kvalifikacionom turniru pobednik je bio niški OKK”Konstantin”.

Poput kadeta ni JUNIORI KK”Pirot” nisu uspeli da se domognu najjače lige mlađih kategorija. Na kvalifikacionom turniru za plasman u Jedinstvenu RODA juniorsku ligu Srbije, održanom na neutralnom terenu u Dimitrovgradu u nedelju, 24. septembra 2017.g. učestvovali su niški “Konstantin”, “Pirot” i “Mladost Vesna” iz Bele Palanke. Po principu svaki sa svakim, odigrane su tri utakmice. Belopalanačka “Mladost Vesna” je poražena od oba rivala, dok je “Konstantin” bio bolji od “Pirota”, ostvarivši time plasman u RODA JLS.

Pitotski juniori trenera Milana Todorovića su odlučujuću utakmicu odigrali ispod sopstvenog nivoa. Da li su sagoreli u nastojanju da ostvare važnu pobedu ili je razlog nešto drugo ostaje stručnom štabu pirotske ekipe da analizira, ali je činjenica da su odigrali možda i najlošiju utakmicu u poslednje vreme. Uz neverovatan broj promašenih zicera i nestvarno loš procenat šuta sa linije slobodnih bacanja dodali su i niz loših rešenja u napadu u najvažnijim momentima, tako da se do pobede na taj način nije moglo stići. Čestitke “Konstantinu” na pobedi i želimo im puno uspeha u RODA JLS!

Kvalifikacioni turnir za plasman u Jedinstvenu RODA juniorsku ligu KSS:

1.utakmica – JUNIORI, subota, 24.09.2017. u Dimitrovgradu (hala Park)
KK”MLADOST VESNA” – KK”PIROT” 59:90 (11:33 24:26 17:15 07:16)
Žarko Živić 9, Dimitrije Đorđević 7, Bogdan Đorđević 12, Vladimir Stefanović 7, Uglješa Radulović 9, Vuk S. Vasić 12, Zoran Andrić 3, Vukašin Radenković 9, Dimitrije veljković 1, Dušan Manojlović 4, Danilo Veljić 4, Aleksandar Golubović 13. Treneri: Milan Todorović / Miloš Živković / Mario Stefanović

Sudije: Stevan Krstić (Aleksinac), Stefan Zdravković (Niš). Delegat: Zoran Stančev (Pirot)

2.utakmica – JUNIORI, subota, 24.09.2017. u Dimitrovgradu (hala Park)
KK”PIROT” – OKK”KONSTANTIN” 59:69 (11:20 16:16 15:19 17:14)
Žarko Živić, Dimitrije Đorđević 15, Bogdan Đorđević 14, Vladimir Stefanović 6, Uglješa Radulović 9, Vuk S. Vasić, Zoran Andrić, Vukašin Radenković, Dimitrije veljković 2, Dušan Manojlović 13, Danilo Veljić, Aleksandar Golubović. Treneri: Milan Todorović / Miloš Živković / Mario Stefanović

Sudije: Stevan Krstić (Aleksinac), Dušan Stamenković (Niš). Delegat: Zoran Stančev (Pirot)

JUNIORI će u narednoj sezoni igrati Kvalitetnu juniorsku ligu RKSIS.

KADETI “Pirota” su proteklog vikenda pobedom otpočeli kvalifikacije za plasman u Kvalitetnu ligu RKSIS/RKSJS. Kvalifikacije će se odigrati tokom četiri vikenda a plasman u ligu ostvariće osam od dvanaest ekipa u konkurenciji. Pirotski kadeti su odigrali 1. kolo kao gosti “Mladost Vesni” u Beloj Palanci.

Kadeti su nastupili u gotovo kompletnom sastavu i videlo se da izgledaju daleko bolje nego prethodne nedelje na kvalifikacijama u Knjaževcu. Odigrali su jednu dobru utakmicu i više nego zasluženo pobedili ubedljivim rezultatom.

Kvalifikacije za plasman u Kvalitetnu kadetsku ligu RKSIS/RKSJSS:

1.kolo – KADETI, subota, 23.09.2017. u Beloj Palanci (hala)
KK”MLADOST VESNA” – KK”PIROT” 31:77 (04:21 09:16 10:22 08:18)
Mihailo Madić 15, Vukašin Radenković 11, Dimitrije Mladenović, Vuk S. Vasić 10, Lazar Jovanović 2, Rastislav Ignjatović 4, David Iskrenović 5, Vuk V. Vasić 2, Kosta Mladenović 2, Matija Pančić 15, Aleksa Marković 2, Danilo Veljić 9. Treneri: Zoran Sotirović / Mario Stefanović

U 2. kolu narednog vikenda kadeti gostuju miškom “Nibaku”.


About the AuthorBack to Top ↑