vesti

Published on September 17th, 2017 | by admin

KK”Pirot” komletirao ekipu za sezonu 2017/2018

Završetkom septembarskog prelaznog roka KK”Pirot” je kompletirao ekipu za sezonu 2017/2018 i otpočeo odigravanje turnira i prijateljskih utakmica.

Nakon završenih bazičnih priprema, sticajem okolnosti obavljenih u nekompletnom sastavu, KK”Pirot” je kompletirao ekipu a uprava kluba postavila cilj ekipi da i ove takmičarske sezone bude pretendent za gornji deo tabele. Dolaskom dva pojačanja, Gordana Radulovića i Stefana Ljubenkovića i oporavkom Borka Đorđevića novi “roster” ekipe je zaokružen a kada se ekipi ponovo priključi Lazar Rašić biće kompletiran novi tim za takmičarsku sezonu 2017/2018.

Sve u svemu, stručni štab u sastavu Marko Spasić prvi trener, Zoran Sotirović pomoćni trener, Milan Stavel kondicioni trener, Jovan Spasić fizioterapeut i lekari Radisav Pejčić i Janko Marković računaju na sledeći sastav: Miodrag Stojanović, Lazar Rašić, Ivan Pendić, Gordan Radulović, Bojan Jovanović, Nikola Đonlić, Martin Matović, Stefan Ljubenković, Borko Đorđević, Dušan Manojlović, Dimitrije Đorđević, Uglješa Radulović i Bogdan Đorđević. Ekipi su naknadno priključeni Vladan Dragutinović i Lazar Petrović, dvojica povratnika u klub, “back-up” igrači na spoljnim pozicijama.

U odnosu na prethodnu sezonu novi igrači su: Gordan Radulović, bek, 1990/194 iz matične “Jagodine” i Stefan Ljubenković, bek-krilo, 1995/197, rodom iz Odžaka, stigao iz subotičkog “Spartaka” kao i povratnici, plej Vladan Dragutinović, 1989/181 (stigao iz belopalanačke “Mladost Vesne”) i bek Lazar Petrović, 1995/185 (iz beogradskog “Eko-Sporta”).

Iz kluba su otišli Dušan Filipović u “Novi Pazar” i Nikola Ristić u “Kolubaru” iz Lazarevca.

Prvenstvo Druge lige Srbije počinje 07. oktobra 2017.g.


About the AuthorBack to Top ↑