vesti

Published on August 16th, 2017 | by admin

Počele pripreme KK Pirot za sezonu 2017/2018

U ponedeljak, 14. avgusta 2017. u 18,30 časova u spotrskoj hali Kej košarkaši “Pirota” su počeli pripreme za takmičarsku sezonu 2017/2018 u prvenstvu Druge lige Srbije.

Prvu prozivku obavio je trener Marko Spasić a ekipu rečima dobrodošlice pozdravio predsednik Kluba Slaviša Svilarov. Na prvom treningu bilo je 14 igrača čime je počelo formiranje ekipe za narednu sezonu. Kompletiranje ekipe biće okončano početkom septembra kada će trener Spasić objaviti konačni sastav a uprava postaviti ciljeve za takmičarsku sezonu 2017/2018.

Trenažni proces pod vođstvom Marka Spasića i nadzorom kondicionog trenera Milana Stavela i fizioterapeuta Jovana Spasića otpočeli su Miodrag Stojanović Skansi, Bojan Jovanović, Nikola Đonlić, Martin Matović, Borko Đorđević, juniori Dušan Manojlović, Dimitrije Đorđević, Bogdan Đorđević, Vladimir Stefanović, Žarko Živić, Momčilo Kostić, Aleksandar Golubović i kadeti Mihailo Madić i Ognjen Ignjatović. Ekipi će se za par dana priključiti Ivan Pendić i junior Uglješa Radulović a u septembru i Lazar Rašić.

Ekipu je nakon šest takmičarskih sezona napustio Dušan Filipović, kome su listom svi iz kluba, uz zahvalnost na sve što je prikazao prethodnih sezona, zaželeli puno uspeha u nastavku karijere. U ekipi za narednu sezonu neće biti ni drugog levorukog strelca Nikole Ristića.

Ekipi “Pirota” želimo dobru takmičasku sezonu koja počinje 01. oktobra 2017.g.


About the AuthorBack to Top ↑