vesti

Published on July 4th, 2017 | by admin

U organizaciji Sportsog Centra Pirot KK”Pirot” organizuje Letnju školu košarke

KK”Pirot” se priključio Letnjoj školi sportova u organizaciji Sportskog Centra Pirot organizacijom besplatne Letnje škole košarke.

Letnja škola košarke pod okriljem Sportskog centra Pirot polako postaje tradicionalna akcija u toku leta. Ove godine odžaće se na Omladinskom stadionu od četvrtka, 06. jula do petka 27. jula tri do četiri puta nedejno od 8,30 do 10,30. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika treninzi će se održavati u sali “Pedagoške” škole. Treninge će voditi licencirani treneri KK”Pirot” iz škole košarke Milan Andonović i Mario Stefanović uz povremenu asistenciju ostalih trenera KK”Pirot”, po potrebi.

Obaveštavamo sve zainteresovane dečake koji vole košarku i žele da oprobaju svoj talenat i svoje košarkaške potencijale, da je prvi trening zakazan u ČETVRTAK, 04.juna 2017. prepodne u 8,30 časova. Sa sobom poneti soportske patike, majicu za treningi I flašicu vode.

Planirano je da polaznici škole budu dečaci godišta od 2006 do 2010, ali će se prihvatili i stariji i formirati još jedna grupa.

POTSEĆAMO JOŠ JEDNOM DA JE LETNJA ŠKOLA KOŠARKE 2017 BESPLATNA.

Program rada se zasniva na radu sa dečacima podeljenim u minimum dve grupe, zavisno od uzrasta i broja prijavljenih. Treneri će u tom mini ciklusu sa polaznicima škole na treninzima raditi osnovne elemente košarkaške tehnike i taktike: dribling, dodavanje, šutiranje, kretanje bez lopte u napadu, odbrambeni košarkaski stav i kretanje u tom stavu, igru 1:1 i razna takmičenja u šutu i driblingu i igri na dva koša. Visina koševa će biti prilagođena deci montiranjem konstrukcija tako da visina bude 2.60.

Polaznici letnje škole košarke KK”Pirot” je istovramano omogućen upis u KK”Pirot” tako da bi već u avgustu mogli da nastave sa treninzima u okviru redovne selekcije škole košarke KK”Pirot”.

Kontakt telefoni trenera koji vode besplatnu Letnju školu košarke:
Milan Andonović (Tel: 063 858 33 38) i
Mario Stefanović (Tel: 061 300 32 32 ).


About the AuthorBack to Top ↑