vesti

Published on June 11th, 2017 | by admin

Održana redovna sednica Skupštine KK”Pirot”

U subotu, 08.06.2017.g. od 19 časova u prostorijama Narodne biblioteke Pirot održana je redovna Skupština Košarkaškog kluba “Pirot”.

Na redovnoj sednici Skupštine, sa rekordnim brojem prisutnih članova, analizirani su i usvojeni izveštaji o radu, finansijski izveštaj (završni račun) i izveštaj Nadzornog odbora za 2016. godinu, kao i plan i program rada u narednom periodu. Predsednik Kluba Slaviša Svilarov je dao generalni osvrt na protekli period rada Košarkaškog kluba “Pirot” i upoznao članove Skupštine sa situacijom u klubu sa posebnim osvrtom na finansijsko stanje i rad svih takmičarskih selekcija.

Pored usvajanja redovnih izveštaja, usvojen je i novi Statut Kluba, usklađen sa novim Zakonom o sportu, što je obaveza svih sportskih klubova i organizacija u državi.

Uz zahvalnost predsednika Kluba lokalnoj samoupravi na svesrdnoj pomoći i medijima na profensionalnom praćenju rada Kluba, kao i predsednika Skupštine Saše Vasića članovima Skupštine na učešću u radu, sednica je završena oko 20,30 časova.


About the AuthorBack to Top ↑