vesti

Published on March 15th, 2017 | by admin

Svetislav Kari Pešić održao trening mladim igračima KK”Pirot”

Naš proslavljeni trener Svetislav Pešić Kari je u utorak, 14. marta 2017. u sportskoj hali “Kej” održao trening kombinovanoj juniosko-kadetskoj selekciji KK”Pirot”.

Naš Kari je nakon septembaskog kraćeg treninga, održanog pre početka takmičarske sezone 2016/2017 ponovo održao trening, u utorak, 14. marta 2017. godine, ovoga puta u trajanju od sat ipo vremena. Krajem septembra se upoznao sa radom mlađih selekcija, održao im svojevrstan motivacioni govor o najvažnijim principima košarkaške igre i potom se družio sa njihovim trenerima. Sada su mlade nade Košarkaškog Kluba “Pirot” imale privilegiju da im Kari održi pravi košarkaški trening punog intenziteta. Prštalo je u hali “Kej” na sve strane, od trčanja i energije svih na terenu, počev od najmlađih igrača, preko trenera do samog Karija, koji je na radost svih izgledao skoro kao u najboljim danima. Njegova dobra forma je potvrda da su operacije kolena zacelice i da je njegov oporavak gotovo na samom kraju.

U sportskoj hali “Kej” su trening pomno ispratili svi treneri KK”Pirot” ali i ŽKK”Gimnazijalac”, a bili su prisutni i svi pirotski mediji, mnogi treneri iz drugih sportova, košarkaški radnici, veterani poput Jovana Tričkovića Šerpe, pa sve do gostiju kakvi su Dimče Kofilski iz Stare Pazove i čuveni košarkaški trener Ratko Joksić, koji će, verovatno u četvrtak, takođe održati trening našim mladim košarkašima.

Na kraju treninga mladi igrači su poklonili Kariju dres sa logom našeg kluba i naravno, fotografisali se sa njime.

Sve u svemu dokazani svetski trenerski mag Svetislav Kari Pešić je još jadanput pokazao da je Košarkaški Klub “Pirot” za njega poseban u svakom smislu te reči. Jednostavno KK”Pirot” ne samo da je bio njegov matični klub, on je zauvek ostao njegov klub isto onoliko koliko je Pirot njegov grad.


About the AuthorBack to Top ↑