vesti

Published on February 26th, 2017 | by admin

Igrači MK KK”Pirot” na Edukativnim i kontrolnim treninzima KSS

Na Edukativne i kontrolne treninge za najtalentovanije mlade košarkaške u Regionu koji će se održati početkom marta 2017. pozvano je 10-ak članova KK”Pirot”.

Okuplanje u okvirima Edukativnih treninga svakako predstavlja, pored RTC okupljanja (poslednjih godina obično u Kragujevcu) najprestižnije okupljanje najtalentovanijih mladih igrača, organizovano od KSS. A nedno se organizuje u ponedeljak i utorak, 6. i 7. marta 2017.g. u sportskoj hali u Vranju za najtalentovanije mlade košarkaše istočne i južne Srbije za godišta 1999. 2000. U okviru programa kvalitetnog razvoja igrača, kontinuiranog praćenja i individualnog tehničko taktičkog usavršavanja ovoga puta treninge će održati naš poznati stručnjak Milan Minić.

Na edukativni trening su pozvani sledeći igrači:

1999. godište: Kraljić Luka, Stanković Strahinja i Sotirov Martin (Nibak), Milojević Miša (Konstantin), Stošić Dušan i Mikić Stefan (Zdravlje).
2000. godište: Đorđević Dušan i Đorđević Nemanja (Nibak), Tasić Vukašin, Mitrović Andrija i Kostić Nemanja (Konstantin), Ilić Dimitrije (Plej-of Leskovac), Stančić Nikola (Hisar), Nikolić Lazar (Jugbasket Vranje) i Dimitrije Đorđević i Uglješa Radulović (Pirot).

Na ponos KK”Pirot” među 16 pozvanih nalaze se i dva naša kadeta: Dimitrije Đorđević i Uglješa Radulović.

Prema planu razvojno-selektivnog programa KSS u sezoni 2016/17. i radi uvida u postojeći potencijal igračkog kadra održaće se kontrolni treninzi i selektivna okupljanja za igrače istočne i južne Srbije godišta 02,03,04 i 05 u planiranim terminima. Kontrolni treninzi će se održati u Leskovcu u sportskoj hali Dubočica u nedelju 05.03.2017 godine a jedan od trenera (za godište 2005) je i naš Marko Spasić.

Na kontrolne treninge u Leskovac su iz KK”Pirot” pozvani sledeći igrači:

2002. godište: Ignjatović Ognjen, Vasić Vuk i Radenković Vukašin.

2003. godište: Pejčić Rodoljub Lola i Krstić Petar.

2004. godište: Živković Mihailo i Stančev Marko.

2005. godište: Đorđević Aleksa, Pančić Pavle i Stamenković Dušan.


About the AuthorBack to Top ↑