Pioniri

Published on November 14th, 2016 | by

KK” Pirot” pod pokroviteljstvom Sportskog Centra Pirot organizovao edukativni trening za pionire

U subotu i nedelju, 12. i 13. novambra 2016.g. u sali OŠ”8. septembar” u Pirotu održani su edukativni treninzi za pionire. Treninge je organizovao KK”Pirot” pod pokroviteljstvom Sportskog Centra Pirot.

Nakon akcija KSS u okviru programa održavanja edukativnih treninga u cilju kvalitetnog razvoja i individualnog tehničko taktičkog usavršavanja talentovanih igrača, KK”Pirot” je sa istim ciljem organizovao svojevrsne edukativne treninge za sve pionire u klubu. Treninge je vodio košarkaški trener niškog “Nibaka” Milan Tubić, dok su sa njim radili i ostali treneri iz KK”Pirot”.

2-ed-trening

3-ed-trening

Dečaci su na treninzima radili osnovnu tehniku, pogotovo obuku za igru jedan na jedan, dribling sa fintom i razne verzije realizacije u završnici. Sve što su vežbali bilo je prilagođeno njihovom uzrastu tako da su svi pioniri KK”Pirot” korektno ispratili ove pokazne treninge.

4-ed-trening

5-ed-trening

KK”Pirot” se na ovoj uspešno održanoj akciji zahvaljuje treneru Milanu Tubiću i Sportskom Centru Pirot na podršci zahvaljujući kojoj su se treninzi uspešno organizovali.


About the AuthorBack to Top ↑