Kadeti

Published on September 24th, 2016 | by

Kvalifikacioni turnir kadeta za plasman u JKL u Pirotu

U nadelju, 25.09.2016. u sportskoj hali Kej u Pirotu održava se kvalifikacioni turnir kadeta za plasman u Jedinstvenu kadetsku ligu Srbije.

KK”Pirot” je dobio organizaciju kvalifikacionog turnira kadeta na kome će se sa teritorije Istočne Srbije dobiti jedan učesnik najprestižnijeg kadetskog takmičenja u državi. Učesnici turnira su niški OKK”Konstantin, zaječarska “Mladost” i KK”Pirot”.

Satnica turnira:
11 h ………………. PIROT – KONSTANTIN
14 h ………………. MLADOST – PIROT
17 h ………………. KONSTANTIN – MLADOST

Pobednik turnira ostvaruje direktan plasman u Jedinstvenu kadetsku ligu Srbije koju će od ove sezne činiti 12 klubova (do sada ih je bilo 16). Ostale dve ekipe nastavljaju kvalifikacije za Kvalitetnu ligu koja će se igrati na teritoriji Istočne i Južne Srbije uz učešće 10 klubova i ligu od 18 kola. Kvalitetnu ligu će ove sezone igrati i pirotski juniori i pioniri, nakon nadamo se uspešno okončanih kvalifikacija.

Povodom turnira konferenciju za medije su održali predsednik KK”Pirot” Slaviša Svilarov, trener pirotskih kadeta Zoran Sotirović i treneri juniora i pionira Miloš Živković i Momčilo Sandić.

2-slika

Ekipi trenera Zorana Sotirovića želimo uspeh na kvalifikacionom turniru a pirotsku publiku pozivamo da im svojim bodrenjem pomogne u ostvarenju jednog od najvećih uspeha kadetske selekcije nakon skoro tri decenije od poslednjeg učešća KK”Pirot” na tom nivou takmičenja.


About the Author



Back to Top ↑