vesti

Published on August 22nd, 2016 | by

Počele pripreme KK Pirot za sezonu 2016/2017

U ponedeljak, 20. avgusta 2015. u 18,30 časova u spotrskoj hali Kej košarkaši “Pirota” su počeli pripreme za takmičarsku sezonu 2016/2017 u prvenstvu Druge lige Srbije.

Prvu prozivku obavio je novi trener Marko Spasić, a ekipu rečima dobrodošlice pozdravio predsednik Kluba Slaviša Svilarov. Na prvom treningu bilo je 16 igrača čime je počelo formiranje ekipe za narednu sezonu. Svi koji se budu našli na parketu spotrske hale Kej u narednom periodu biće kandidati za prvi tim KK”Pirot”. Kompletiranje ekipe biće okončano početkom septembra kada će trener Spasić objaviti konačni sastav a uprava postaviti ciljeve za takmičarsku sezonu 2016/2017.

Pripreme 2

Trenažni proces pod vođstvom Marka Spasića i nadzorom kondicionog trenera Milana Stavela i fizioterapeuta Jovana Spasića otpočeli su Miodrag Stojanović Skansi, Ivan Pendić, Lazar Rašić, Dušan Filipović, prvo veliko pojačanje Vladica Jovanović iz leskovačkog Zdravlja, povratnici iz KK”Dimitrovgrad” Borko Đorđević i Bojan Jovanović kao i potencijalne novajlije Martin Matović, Stefan Krstajić i Milan Davidović. Sa ekipom je trenirao i Luka Vasić koji uskoro odlazi u SAD, kao i Strahinja Stanković, junior Dušan Manojlović i kadeti Dimitrije Đorđević, Uglješa Radulović i Bogdan Đorđević.

Pripreme 3

Ekipi “Pirota” želimo dobru takmičasku sezonu koja počinje 01. oktobra 2016.g.


About the AuthorBack to Top ↑