Pioniri

Published on March 20th, 2016 | by

Pioniri KK”Pirot” pobedili KK”Hajduk Veljko” u Negotinu

Pioniri KK”Pirot” su u 12. kolu Kvalitetne lige MK RKSIS pobedili KK”Hajduk Veljko” u Negotinu rezultatom 60:61.

PIONIRI (god. 2001/2002) trenera Momčila Sandića su u Negotinu odigrali jednu lošiju utakmicu u odnosu na prethodne. Rutinskom igrom u prvom pluvremenu nagovestili su da mogu lagano do jedanaeste pobede ali je u trećoj četvrtini usledio preokret. Pobednik se bukvalno nije znao do samog kraja. Ipak, pobedila je pirotska ekipa sa pola koša razlike.

Istog protivnika su pioniri dobili u Pirotu sa 35 poena razlike. Dobro je da su i u Negotinu pobedili makar sa pola koša u sopstvenu korist, ali se nadamo da će iz ovakve pobede izvući valjane pouke. Pogotovo onu da nema unapred dobijenih utakmica. Sa skorom 11 pobeda-1 poraz pirotski pioniri se i dalje su nalaze na 2. mestu iza niškog “Nibaka” koji ima isti skor ali bolji koš-količnik u međusobnim susretima. Inače i “Nibak” je u ovom kolu pobedio u Boru takođe sa samo pola koša razlike.

II stepen, 12.kolo MK, PIONIRI, nedelja, 20.03.2016. u Negotinu (sportska hala)

KK”HAJDUK VELJKO” – KK”PIROT” 60:61 (13:16 08:18 19:05 20:22)
“Pirot”: Vukašin Radenković 13, Matija Pančić, Mihailo Madić 31, Vuk S. Vasić, Vuk V. Vasić, Vladan Vasić, Matija Stanojević, Danilo Veljić 6, Ognjen Ignjatović 11, Đorđe Kamenović, Aleksa Marković, Kosta Mladenović. Trener: Momčilo Sandić

Pioniri KK”Pirot” u 13. kolu dočekuju zaječarsku “Mladost”.

Da spomenemo da je u Pirotu u petak i subotu gost Košarkaškom klubu “Pirot” bio Mario Mihajlović, regionalni stručni saradnik, zadužen za rad mlađih selekcija. On je zajedno sa trenerima KK”Pirot” obišao treninge svih selekcija i radio zajedno sa njima da bi stekao kompletni utisak o radu mlađih kategorija u našem klubu.


About the AuthorBack to Top ↑