Juniori

Published on February 24th, 2016 | by

Juniori KK”Pirot” izgubili od KK”Mladost Admiral” u Pirotu

Juniorska ekipa KK”Pirot” je u nedelju, 21.02.2016. u 14. kolu RODA JUNIORSKE LIGE SRBIJE poražena od KK”Mladost Admiral” iz Zemuna u Pirotu rezultatom 91:93.

Juniori KK”Pirot” su bili najbliži pobedi na domaćem terenu u dosadašnjem delu takmičenja ali se to ipak nije dogodilo. U neizvesnoj završnici zemunci su osvojili bodove a bilo bi zasluženo i da je bilo obrnuto. Sve vreme utakmice vodila se ravnopravna borba tako da je malobrojna publika imala priliku da odgleda jednu odličnu utakmicu. “Pirot” je uspešno parirao fizički dominamtnijim rivalima, pokušavao da se rezultatski odlepi u nekoliko navrata ali zemunska trojka Gašić – Kojadinović – Grujičić sa fenomenalnim procentima šuta za dva poena to nije dozvolila već je svoju ekipu u neizvesnoj završnici ipak dovela do pobede.

Sve u svemu u pirotskoj hali Kej je nakon izvanredne košarkaške predstave sa “Megom” viđena još jedna kvalitetna juniorska utakmice i svi oni koji nisu došli imaju za čim da žale.

Pirot-Mladost 2

Vladimir Jovanović, trener KK”Pirot”: Čestitke mojim igračima koji su zaslužili i da pobede na ovoj utakmici. Mi smo odigrali možda i najbolju utakmicu sezone a protivnicima želim sve najbolje u nastavku takmičenja i da u perspektivi iz ove njihove ekipe vidimo neke igrače i na našoj najkvalitetnijoj košarkaškoj sceni.

Luka Vasić, igrač KK”Pirot”: Sve čestitke ekipi Mladosti na zasluženoj pobedi iako je na kraju jedna lopta odlučivala. Želim gostima sve najbolje u plej-autu.

Branislav Jovanović, trener ekipe “Mladost Admiral”: Znali smo da će utakmice biti neizvesna. Zahvalio bih se domaćinima na fer i korektnoj igri. Moji igrači su malo podbacili. Utakmica je bila zanimljiva a “Pirotu” želim da izbori opstanak da mogu da se ponovo takmiče u kvalifikacijama.

Aleksa Kojadinović, igrač ekipe “Mladost Admiral”: Dobra utakmica za nas, došli smo sa jasnim ciljem da pobedimo ekipu “Pirota”. Pobeda nam mnogo znači i idemo sa dobrom formom u plej-aut. Čestitao bih ekipi Pirota na fer i korektnoj igri i svojim igračima na dobroj partiji.

14.kolo JLS, nedelja, 21.02.2016. Hala Kej, Pirot
KK”PIROT” : KK”MLADOST ADMIRAL” 91:93 (18:20 19:24 27:25 27:24)

“Pirot”: Dimitrije Đorđević 8, Vladimir Stefanović, Luka Vasić 21, Nikola Spasov 13, Uglješa Radulović, Bogdan Đorđević 9, Dušan Manojlović 6, Ivor Tanović 10, Jovan Radenković 42, Marko Milosavljević 20, Momčilo Kostić. Trener: Vladimir Jovanović

“Mladost Admiral”: Ognjen Janković, Luka Gašić 27, Marko Banduka 2, Momčilo Novaković, Miodrag Vujinović 6, Aleksa Kojadinović 36, Jovan Grujičić 21, Nikola Antonijević, Zoran Kerkez 1, Goran Vujanović, Mihailo Terzić, Aleksa Jelesić. Trener: Branislav Jovanović

Sudije: Slavimir Stošović, Bogdan Petković. Delegat: Miroslav Radojković (svi Niš)

Raspored za nastavak prvenstva objavićemo u najavi kola.


About the AuthorBack to Top ↑