vesti

Published on January 19th, 2016 | by

Svetislav Pešić otvorio svoj košarkaški sajt

Sa namerom da svoje ogromno trenersko znanje podeli sa svima koji cene njegovo mišljenje, Svetislav Kari Pešić je ovih dana otvorio web-stranicu, a adresa je: www.coachpesic.com

Nakon filma “Svetislav Pešić, više od trenera” naš proslavljeni trener je još jednom pokazao koliko je poseban i koliko je zaista više od trenera. Kao prvi od naših trenera, sledeći moderna vremena, odlučio je da koristi najmodernije sredstvo komuniciranja i na najtransparentniji način podeli svoje trenersko znanje i iskustvo sa svima onima koji to žele. Nalazio je naš Kari vremena da između mnogih obaveza, kada dođe u svoj Pirot, deo vremena posveti i trenerima svog matičnog kluba, da im održi predavanje o trenerskom poslu i da odgovori na sva njihova pitanja. A sada je hladovinu Stare planine, gde je nesebično demonstrirao pozicije igrača na terenu, zamenio najmodernijim vidom komunikacije savremenog društva, tako da će putem ovog sajta svi oni koji imaju bilo šta da pitaju slavnog trenera moći će to da učine a sam Kari podeli nešto od svog košarkaškog znanja, dragocenih saveta i nesvakidašnje energije – dakle svega onoga što ga je i dovela do visina do kojih je dosegao.

Koliko ovo može da znači mladim trenerima više je nego očigledno! Čestitamo našem Kariju na ovom novom trenerskom poduhvatu!

Potsetimo još jednom, adresa sajta je: www.coachpesic.com


About the AuthorBack to Top ↑