vesti

Published on January 18th, 2016 | by

Počinje drugi deo prvenstva Druge lige Srbije 2015/2016

U subotu, 23. januara 2016. počinje drugi deo sezone 2015/2016 u Drugoj ligi Srbije. KK”Pirot” dočekuje užičku “Slobodu” a utakmica se igra u stalnom terminu od 19 časova.

KK”Pirot” ulazi u drugi deo sezonu sa 5. mesta, sa ciljem da do kraja ostane u gornjem delu tabele. Ekipa trenera Mihajla Mitića otvara drugi deo sezone utakmicom protiv neugodne ekipe “Slobode” koja je u 1. kolu uspela da pobedi pirotsku ekipu u Užicu. Ekipu “Slobode” je tokom prvenstva preuzeo proslavljeni košarkaš Mladen Šekularac, prešavši u Užice iz “Zlatibora” iz Čajetine. Dakle, pred utakmicu 14. kola puno je motiva na obe strane a pirotska publika može da očekuje jednu odličnu prvenstvenu košarkašku predstavu u hali Kej već na samom startu prvenstva.

U sklopu kratkih priprema pred nastavak sezone KK”Pirot” je stavio naglasak na osveženje igrača i poboljšavanje zdravstvenog biltena ekipe. U skladu sa time odigrana je samo jedna prijateljska utakmica sa komšijama iz Bele Palanke. KK”Pirot” je pobedio rezultatom 95:57 (24:08 16:18 30:17 25:14) na jednoj klasičnoj trening utakmici na kojoj su se igrači obe ekipe razigrali onoliko koliko je bilo potrebno pred sam početak prvenstva.

KK”Pirot” se zahvaljuje Košarkaškom klubu “Mladost Vesna” i njihovom treneru Srđanu Mitiću na fer i korektnoj igri i velikom trudu da po vejavivici dođu u Pirot na utakmicu.

Sve u vezi KK”Pirot” pratite na klupskom sajtu: www.kkpirot.com


About the AuthorBack to Top ↑