Juniori

Published on November 24th, 2015 | by

Juniori KK”Pirot” poraženi od KK “Mega Leks” u Beogradu

Juniorska ekipa KK”Pirot” je u nedelju, 22.11.2015. u 5. kolu RODA JUNIORSKE LIGE SRBIJE poražena od KK”Mega Leks” u Beogradu rezultatom 99:65.

Juniori KK”Pirot” su u JUNIORSKOJ LIGI SRBIJE u hali Basket siti u Beogradu protiv izvanredne ekipe “Mega Leks” u prvom poluvremenu odigrali na nivou takmičenja. Igrali su reklo bi se kao iz udžbenika i bili ravnopravni rival u svakom pogledu. Međutim, suprotno od onoga što je u svlačionici od njih zahtevao trener Vladimir Jovanović, na teren je izgledalo kao da je istrčala neka druga ekipa. Letargična igra bez odgovarajuće agresivnosti u odbrani i bez rešenja na poletnu igru Novaka Musića i njegovih saigrača dovela je “Megu” na plus 17 koševa razlike. Do samog kraja duža klupa domaće ekipe razliku je povećala i rezultatski nanela “Pirotu” najubedljivilu pobedu do ovog kola.

Trener KK”Mega Leks” Nenad Čanak:  “Utakmica koja je došla u nezgodnom trenutku zbog zgusnutog rasporeda u kadetskoj i juniorskoj ligi koje igramo praktično sa istim timom. Sporo prvo poluvreme, jako loš ulazak u meč, prvenstveno u odbrani gde nismo ispoštovali njihova dva glavna igrača, Vasića i Tanovića. U drugom poluvremenu mnogo bolji angažman, prvenstveno u odbrani iz čega je proistekao veliki broj kontranapada i neka razlika u kvalitetu i dužini klupe je došla do izražaja.

Trener KK”Pirot” Vladimir Jovanović: “Čestitke protivniku na izuzetno dobroj utakmici, pre svega na drugom poluvremenu. Mi smo se pripremili na poluvremenu  očekujući agresivnost Mege u skladu sa njihovim kvalitetom i mogućnostima. Nismo sproveli u delo ni delić te agresivnosti koju smo planirali na poluvremenu. Sigurno da se pobeda nije dovodila u pitanje. Mogli smo da pokažemo malo više borbenosti i na tome zameram mojim igračima. Još jednom čestitke ekipi Mege na potpuno zasluženoj pobedi i fenomenalnoj partiji Novaka Musića za koga nismo pronašli rešenje u drugom poluvremenu. Takođe treba reći da je velika visinska prednost bila na strani njihove ekipe i da je dala rezultat. Sve najbolje ekipi Mege u nastavku prvenstva a mi ćemo ovu školu iskoristiti da pružimo sve bolje partije”.

Mega-Pirot 22.11.2015

5.kolo JLS, nedelja, 22.11.2015. Hala Basket siti, Beograd
KK”MEGA LEKS” : KK”PIROT” 99:65 (24:17 22:26 31:07 22:15)

“Mega Leks”: A. Matić 8, N. Musić 28, U. Matić 3, A. Pantelić, 19, N. Kovačević, M. Pecarski 17, M. Gošić 3, D. Ilinčić, B. Nedeljković 2, V. Simendić, L. Pavlović, U. Plavšić 19. Tr: Nenad Čanak

“Pirot”: Luka Lilić 2, Dimitrije Đorđević, Nikola Stefanović, Luka Vasić 28, Nikola Petrović 2, Uglješa Radulović 4, Bogdan Đorđević, Dušan Manojlović 1, Ivor Tanović 18, Jovan Radenković 1, Marko Milosavljević 9, Momčilo Kostić. Trener: Vladimir Jovanović
Sudije: Marko Strika, Miloš Stojanović. Delegat: Nenad Radosavljević (svi Beograd)

U narednom, 6. kolu juniori KK”Piror” dočekuju beogradski “Partizan”. Pozivamo sve navijače i ljubitelje košarke da dođu u halu Kej u NEDELJU, 29.11.2015. u 16 časova i podrže mlade nade KK”Pirot” na najbolji način.


About the AuthorBack to Top ↑