vesti

Published on August 25th, 2015 | by

Završene pripreme pionira i mlađih pionira KK”Pirot” na “Planinarskom” domu

Završene su letnje pripreme selekcija pionira i mlađih pionira KK”Pirot” (god. 2001 – 2005) na Planinarskom domu.

Plan dom 2

Već drugu godinu za redom na inicijativu koordinatora mlađih selekcija KK”Pirot” Momčila Sandića organizovan je svojevrsni košarkaški kamp na “Planinarskom domu”. Treneri KK”Pirot” su sopstvenim snagama organizovali kvalitetan rad na jedinstvenom prostoru i u fenomenalnim uslovima u dve smene od 17. do 24. avgusta 2015. Sa ukupno 40-ak mladih igrača KK”Pirot” radili su treneri Momčilo Sandić, Mario Stefanović, Zoran Sotirović Marko Spasić, Miloš Živković i kao i prošlog leta pridruženi član trenerske ekipe Krsto Miličić.

Plan dom 3

Odličan hotel, dva treninga dnevno, mir i tišina Stare planine i teren sa četiri koša predstavljali su odlične uslove za kvalitetan boravak i posvećeni rad svih aktera “kampa”. Naše mlade košarkaške nade i njihovi treneri imali su posebnu privilegiju jer su ih posetili naši treneri u minhenskom “Bajernu” Svetislav Kari Pešić i Oliver Lola Kostić (koji im je održao i jedan kraći trening). U drugoj smeni sa njima je radio i Veselin Vesa Petrović, ex reprezentativac Jugoslavije a sada novi pomoćni trener ABA ligaša “Mege”. Posećivali su naše “kampere” i trener I tima KK”Pirot” Mihajlo Mitić, potom Marko Spasić i ostali iz našeg kluba.

Plan dom 4

Posebno se zahvaljujemo roditeljima naših mladih igrača koji su svojim finansijskim učešćem omogućili organizaciju ovih priprema!

Plan dom 5


About the AuthorBack to Top ↑