vesti

Published on May 3rd, 2015 | by

0

Treneri KK Pirot na “Trenerskim danima 2015”

Nova takmičarska sezona 2015/2016 je počela za košarkaške trenere Srbije obaveznim seminarom “Trenerski dani 2015” koji se 03. maja 2015. organizuje u beogradskoj sportskoj hali “Basket siti”.

Stručno usavršavanje trenera je primarni zadatak kako UKTS, tako i KK”Pirot”, tako da su svi treneri koji rade ili će raditi u našem klubu rano jutros krenuli na seminar, koji je obavezan za obnovu godišnje licence za trenere mlađih kategorija (seminar “Beogradska klinika” će biti obavezan za overu licenci trenera seniorskih timova). Za ovogodišnje Trenerske dane, obezbeđeni su vrlo kompetentni i kvalitetni predavači (Vlado Jovanović, Aleksandar Bućan i Igor Polanek..) tako da je ovoga puta na seminar iz Pirota krenuo rekordan broj trenera, što je podatak koji sam za sebe mnogo govori.

Trenerski dani su tradicionalno vezani datumom i lokacijski za završni turnir kadetskog ili juniorskog prvenstva. Ove godine će na kraju seminara treneri prisustvovati finalnoj utakmici Kadetskog prvenstva Srbije između beogradske “Crvene Zvezde” i novosadskog “Sport’s World”-a koja počinje u 17,30 h.


About the Author



Comments are closed.

Back to Top ↑