Minibasket

Published on January 16th, 2015 | by

Najmlađi kosarkasi KK”Pirot” na minibasket festivalu “Rajko Žižić”

KK”Pirot” je i ove godine učestvovao na XV Međunarodnom mini basket festivalu “Rajko Žižić” sa dve minibasket selekcijе (god. 2004./2005 i 2006/2007).

Najmlađi članovi KK”Pirot” su već godinama učesnici međunarodnog minibasket festivala “Rajko Žižić” koji se igra na beogradskom Sajmištu. Tako je bilo i ovoga puta, kada su 22 dečaka našeg kluba u Beograd vodili trener Pavle Aleksić i koordinator rada mlađih selekcija Momčilo Sandić. Naše najmlađe nade su u četvrtak, 15.01.2015. godine odigrale četiri utakmica protiv KK”Stars” iz Aranđelovca, KK”Arilje”, “Mladost 014″ iz Uba i KK”MBA” iz Kragujevca. Jedan od sudija je bio i naš Mario Stefanović a rezultati su naravno bili u drugom planu jer su svi učesnici dobili medalje i pehare i svi su bili istinski pobednici

1. udarna slika

2. slika

Ovogodišnju manifestaciju, održanu od 14. do 18. januara, otvorio je Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas a učestvovalo je više od 200 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji. Igralo se na pet terena, na koševima visine 2,60 m, 2,75 m i 3,05 m i loptama broj 5. Najmlađi igrači KK”Pirot” su prepuni utisaka svoje zadovoljstvo kao i uvek pokazali raspoloženjem i pesmom pri povratku u autobusu.

3. slika

4. slika

KK”Pirot” se zahvaljuje roditeljima dečaka na podršci i organizatorima festivala Mići Živanoviću, Zlaji i Racetu Georgijevskom na razumevanju i gostoprimstvu!


About the AuthorBack to Top ↑