vesti

Published on December 27th, 2014 | by

KK”Pirot” dočekuje “Srem” iz Sremske Mitrovice

KK”Pirot” dočekuje u poslednjem kolu prvog dela Druge lige Srbije KK”Srem” iz Sremske Mitrovice, još jednu ekipu iz gornjeg dela tabele. Utakmica se igra u stalnom terminu KK”Pirot”, u subotu 27. decembra 2014. od 18 časova u sportskoj hali Kej.

KK”Pirot” igra peti derbi za redom, ovoga puta kući protiv zahuktalog “Srema”. Nema podataka da su “Pirot” i “Srem” ikada igrali utakmicu tako da je ovo prvi međusobni okršaj. Sve jedno, pozicija na tabeli oba rivala i važnost bodova obećava pravu prvenstvenu utakmicu.

Zato pozivamo sve simpatitere kluba da dođu u halu Kej u subotu u 18 časova i podrže KK”Pirot” u poslednjem kolu prvog dela prvenstva.

Potsećamo sve verne navijače da će se uoči ove derbi utakmice završiti akcija prodaje sezonskih karata po ceni od 400 dinara po KARTI. Ovakvim specijalnim popustom se omogućuje svim simpatizerima KK”Pirot” da do kraja sezone gledaju utakmice po ceni od 40 dinara. Izlišno je govoriti kolika je pomoć klubu svaka prodata sezonska karta te zato pozivamo sve ljubitelje košarke i prijatelje kluba da kupovinom ovakve karte pomognu KK”Pirot” na pravi način.

Sezonske pretplatne karate će se poslednji put prodavati NA BILETARNICI sportske hale Kej u subotu, 27.12.2014. od 17 do 18 časova,  uoči utakmice “Pirot”-“Srem”, koja počinje od 18 časova.


About the AuthorBack to Top ↑