vesti

Published on November 15th, 2014 | by

KK”Pirot” dočekuje “Moravu” iz Vladičinog Hana

U 7. kolu Druge lige Srbije na domaćem terenu KK”Pirot” dočekuje “Moravu” iz Vladičinog Hana. Utakmica se igra u  subotu, 15. oktobra 2014.g. od 18 časova u sportskoj hali Kej.

Sa KK”Morava” iz Hana je u poslednjih 10-ak godina odigran niz neizvesnih utakmica tako da utakmice ova dva rivala već poprimaju status derbija. Ovoga puta je KK”Pirot” favorit ali je sigurno da hančani neće doći u Pirot spuštenog garda. Iako su ostali bez nekoliko važnih igrača u timu su i dalje Milenković i Stojanović, kao i dva nova spoljna igrača, mladi Jović i iskusni Lepojević. Piroćanci se dobro sećaju i centra Srđana Grujića, igrača “Morave” koji je sa “Pirotom” ostvario plasman u Drugu ligu Srbije, ali on više nije član “Morave” već je član francuskog trećeligaša.

Danas su u klupskim prostorijama na Omladinskom stadionu konferencijom za medije trener Mihajlo Mitić i igrač Živojin Danilović najavili utakmicu 7. kola i pozvali sve simpatizere kluba da u subotu u stalnom terminu KK”Pirot” dođu u sportsku halu Kej i podrže ekipu koja je u prvih 6. kola ostvarila izuzetan skor: pet pobeda i jedan poraz, uz tri “brejka” na četiri gostovanja. Zato se nadamo da će sportski Pirot u subotu na pravi način podržati svoju jedinu ekipu koja igra takmičarske utakmice na celoj teritoriji Srbije.

Sve u vezi takmičenja 2.MLS možete pratiti na sajtovima:
www.kss.rs   /   www.rksis    www.kkpirot.com

Možete pratiti sve promene rezultata utakmica 2.MLS uživo na sajtu www.kss.rs. Ipak, tek gledanjem utakmice uživo doživljaj je potpun. Zato dođite u halu Kej u subotu u 18 časova i podržite KK”Pirot” na najbolji način.


About the AuthorBack to Top ↑