vesti

Published on October 4th, 2014 | by

Konferencija za medije KK”Pirot” uoči početka sezone

U petak, 03. septembra 2014. KK”Pirot” je održao konferenciju za medije uoči početka takmičarske sezone 2014/2015 u novim klupskim prostorijama na Omladinskom stadionu.

Konferenciju za medije su održali predsednik Kluba Slaviša Svilarov trener Mihajlo Mitić i novi kapiten Sanel Mukanović. Predsednik Kluba Svilarov je najavio početak nove takmičarske sezone i obavestio prisutne da su planovi rukovodstva u predsezon realizovani. Predstavio je nove prisutne igrače Lazara Rašića, Marka Gaćinovića, Nikolu Raičevića i Aleksandra Živojina Danilovića i izrazio zadovoljstvo kako sastavom novoformirane ekipe tako i dobrom atmosferom koja je već sada evidentna. Preneo je i uverenje svih u klubu su da će se dobra atmosfera iz svlačionice preneti na teren i da će KK”Pirot” uz dobru podršku publike ove sezone rezultatski prevazići predhodnu.

2 Danilovic i Rasic

Trener prvog tima Mihajlo Mitić, nije želeo da obećava rezultatske domete ekipe osim da će se na terenu pružati maksimum. Izrazio je zadovoljstvo radom u pripremnom periodu i očekivanje da će se njegova ekipa tokom prvenstva uigrati još bolje.
Prvi kapiten u istoriji Kluba koji nije potekao u KK”Pirot” Sanel Mukanović se zahvalio stručnom štabu i upravi kluba na ukazanom poverenju i u ime saigrača obećao veliku borbu na terenu. Rekao je da je pozitivna atmosfera u ekipi garancija dobrih igara a njegova uveravanja su da će se napraviti veliki uspeh o kome će se dugo pričati kako u Pirotu tako i u košarkaškim krugovima cele Srbije.
Predsednik Kluba Slaviša Svilarov se zahvalio Adnanu Biščeviću koji je Košarkaškom klubu “Pirot” poklonio nove dresove. Ujedno je najavio da se ovih dana očekuje nova sportska oprema i od našeg Svetislava Karija Pešića.

3 Gacinovic i Raicevic

Na kraju je predsednik Kluba Svilarov najavio prodaju sezonskih pretplatnih karata KK”Pirot” za sezonu 2014/2015 za prvenstvo Druge lige Srbije. Sezonske karte u iznosu od 1.000 dinara će moći da se kupe na biletarnici Omladinskog stadiona, u teretani sportske hale Kej i narudžbinom na klupski mejl: office@kkpirot.com.

Potsetimo na kraju, KK”Pirot” u prvom kolu gostuje novom drugoligašu ekipi KK”Mladost” iz Smederevske Palanke u nedelju, 05.10.2014. od 19 časova.

Sve u vezi KK”Pirot” pratite na klupskom sajtu: www.kkpirot.com


About the AuthorBack to Top ↑