vesti

Published on September 25th, 2014 | by

0

Počinje prodaja sezonskih pretplatnih karata KK Pirot

Počinje prodaja sezonskih pretplatnih karata KK Pirot.

U četvrtak, 25. septembra 2014. počinje prodaja sezonskih pretplatnih karata KK”Pirot za sezonu 2014/2015 za prvenstvo Druge lige Srbije.

Košarkaški klub “Pirot”odredio je za sezonu 2014/2015 cenu sezonske pretplatne karate u iznosu od 1.000 dinara. Vlasnik odnosno donosilac ovakve karte ima prevo da besplatno posmatra sve prvenstvene utakmice svih selekcija KK”Pirot”. Potsetimo, redovna ulaznica za utakmicu Druge lige Srbije u hali Kej za sezonu 2014/2015 iznosi 100 dinara.

Izlišno je govoriti kolika je pomoć klubu svaka prodata sezonska karta na početku sezone u koju KK”Pirot” ulazi sa 8 takmičarskih ekipa. Da li se privrženost klubu meri samo prisustvom na utakmicama ili možda i nečim višim od toga? Da li KK”Pirot” zaslužuje da igra ligu koju igra? Da li je ekipa “Pirota” svojim igrama zaslužila podršku više od aplauza u hali?

Pripadnost i ljubav prema svom klubu meri se svojevsnom solidarnošću onda kada je klubu to potrebno. Čime će se to bolje pokazati ako ne kupovinom ulaznice koja klubu predstavlja i pomoć i potstrek. Jer, nakon uspešno završene predhodne sezone KK”Pirot” u novu takmičarsku sezonu ulazi sa respektabilnom ekipom koja će se boriti da dostigne i prestigne sve što je postignuto u pradhodnoj. Svi ljubitelji košarke su u Pirotu nakon dugo vremena imali priliku da gladaju dobru i atraktivnu košarku, pri čemu je KK”Pirot” bio više nego ravnopravan akter i ekipama sa vrha tabele. Triler-utakmice u Pirotu, jedna pobeda nakon dva produžetka, pobeda nad liderom prvenstva u gostima i zavidne pozicije pirotskih igrača na statističkim listama. Sve je to postignuto a da li može i više od toga? Zavisi od mnogih stvari. Ali zavisi i od svakog ko pomogne klub makar kupovinom jedne ulaznice!

Sezonske pretplatne karate u iznosu od 1.000 dinara prodavaće se od petka 25. septembra do petka 03. oktobra 2014. svakog radnog dana od 17 do 18 časova u sportskoj hali Kej i narudžbinom na klupski mejl: office@kkpirot.com.

Sve informacije u vezi prodaje sezonskih karata na telefon 063 413 221.


About the Author



Comments are closed.

Back to Top ↑