vesti

Published on August 12th, 2014 | by

0

Počele pripreme KK Pirot

U ponedeljak, 11. avgusta 2014. u hali Kej u 17 časova počele su zvanične pripreme košarkaša Pirota za prvenstvo Druge lige Srbije.

Nova sezona Košarkaškog kluba “Pirot” počela je obraćanjem novog predsednika kluba Slaviše Svilarova prvotimcima kojima je uz dobrodošlicu predstavio članove nove uprave kluba i stručnog štaba da bi potom trener Mihajlo Mitić sa svojim asistentom Milanom Todorovićem obavio prozivku prvotimaca. Prvom treningu prisustvovli su: Miodrag Stojanović, Matija Mladenović, Sanel Mukanović, Dušan Filipović, Ivan Pendić, Filip Čolić, kadet Lazar Krstić i prvo pojačanje plejmejker Marko Gaćinović (1990-191cm) iz KK”Niš”. Sa ekipom je trenirao i Borko Đorđević, u očekivanju rešavanja sopstvenog statusa igranja koledž košarke u SAD u narednoj sezoni.

Prvotimci KK”Pirot” su imali posebnu privilegiju da ih na prvom zvaničnom treningu trenira i jedan od najboljih svetskih trenera Svetislav Kari Pešić. Najznamenitiji piroćanac vodiće i sutrašnji trening a lepši uvod u sezonu niko u klubu nije mogao da zamisli.

Tokom naredne nedelje očekuje se potvrda dolaska centra Predraga Kosanovića i još par igrača potrebnih za kompletiranje sastava za nastupajuću drugoligašku sezonu koja počinje 04. oktobra 2014.g.


About the AuthorBack to Top ↑