vesti

Published on January 4th, 2014 | by

0

KK”Pirot” najbolja muška ekipa 2013. godine

Na otvaranju osme Božićne škole sportova 2014. proglašeni su i najbolji sportisti, pojedinci i klubovi u 2013. godini. Najbolji seniorski muški klub u 2013. je KK”Pirot”.

U prisustvu više stotina mališana, roditelja, predstavnika klubova i sportista u hali Kej je održana svečanost povodom najmasovnije manifestacije mladih u ovoj godini. Emir Bekrić, najbolji srpski sportista u 2013. godini, otvorio je Božićnu školu sporotva. Prisutnima su se obratili i Vladan Vasić predsednik Opštine i Nenad Đorđević, direktor Sportskog centra.

Priznanja su podelili predsednik opštine Pirot Vladan Vasić i promoter ovogodišnje Božićne škole sportova Emir Bekrić. Za najbolje sportiste proglašeni su Tiha Todorović i Uroš Mijalković. U juniorskoj konkurenciji najbolji sportisti su Veljko Denčić iz Džudo kluba Pirot, Uroš Jović, mlada teniska nada, atletičari i reprezentativci Danica Gogov i Nikola Lilić, stonoteniser Aleksa Gacev, dok je u kategoriji klubova za najbolju juniorsku ekipu proglašena ekipa podmlatka fudbalskog kluba “Radnički”. Dodeljena su i specijalna priznanja Sportskom klubu “Mladost”, prvoj pirotskoj bokserki Aniti Živković i bodi bilderu Dušanu Nikoliću. Za najbolje ekipe u seniorskoj konkurenciji proglašeni su Ženski rukometni klub “Pirot” i Košarkaški klub “Pirot”.

Promoter Božićne škole sportova Emir Bekrić je uručio pehar kapitenu najboljeg muškog kluba u 2013. godini Miodragu Stojanoviću, uz čestitke delu ekipe, koja na žalost nije bila kompletna zbog proslave novogodišnjih praznika. Ovom prilikom čestitamo na priznanju treneru Zoranu Petroviću i ostalim članovima ekipe na velikom priznanju za sve što je ostvareno u 2013. godini.

Osma po redu Božićna škola sporta, koju organizuju Sportski centar Pirot i opština Pirot, ove godine je ponudila 52 besplatna programa iz skoro svih sportskih disciplina ali i drugih sadržaja poput crtanja, gitare i sličnih. Učestvovaće više od 3.000 pirotskih mališana počev od 04. do 14. januara 2014.

Termin Košarkaškog kluba “Pirot” u okviru Božićne škole sportova je svakog dana, počev od 04. pa sve do 14. januara 2014. od 9 do 12 časova u “Pedagoškoj školi”. KK”Pirot” poziva sve dečake, bez obzira na godište, da dođu i oprobaju svoj talenat i svoje košarkaške potencijale. Sa njima će raditi treneri KK”Pirot” Pavle Aleksić i Miloš Živković, a povremeno će im asistirati i drugi treneri iz našeg kluba. Imaće priliku da im demonstratori budu i prvotimci i ostali igrači, kao i priliku da se upišu u naš klub. Svim polaznicima Božićne škole sportova koji se opredele za košerku omogućićemo besplatan ulaz na svim prvenstvenim košarkaškim utakmicama u Drugoj ligi Srbije koje se igraju u sportskoj hali Kej.

Za sve informacije obratiti se trenerima na telefone:
Pavle Aleksić 064 256-8116, Miloš Živković 064 217-9320


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑