vesti

Published on December 18th, 2013 | by

0

U subotu od 19 časova “Pirot” dočekuje čačansku “Mladost”

U subotu, 21. decembra 2013. od 19 časova u hali Kej KK”Pirot” dočekuje KK”Mladost” iz Čačka u 12. kolu prvenstva Druge muške lige Srbije.

KK”Pirot” dočekuje mladu ekipu čačanske “Mladosti” i ima dobru priliku da osigura pozitivan skor kolo pre kraja prvog dela sezone. U poslednjoj utakmici pred domaćom publikom ekipa Zorana Petrovića je ispred imperativa pobede postavila cilj da odigra jednu dopadljivu utakmicu i na najbolji način se zahvali pirotkoj publici na podršci tokom sezone. Sledeća utakmica u Pirotu će se odigrati 01. februara 2014. kada u okviru 1.kola drugog dela sezone gostuje zrenjaninski “Proleter”.

Utakmicu sude: Igor Đorđević (Niš), Aleksandar Marinković (Leskovac) i Miljan Nešić (Leskovac)
Delegat: Zoran Stevanić (Niš)

Pre prvenstvene utakmice “Pirot”-“Mladost” (Čačak), koja počinje u 19 časova odigraće se revijalna utakmica vetrana od 16 časova u okviru promocije upravo izdate knjige Jovana Tričkovića Šerpe “Kroz Pirot i košarku”, posvećene njegovoj sportskoj karijeri ali i dobrim delom pirotskoj košarci i Košarkaškom klubu “Pirot”. Nakon promocije knjige koja će se održati od 14,30 časova u pirotskoj Gimnaziji, Šerpa i negovi prijatelji se sele u halu Kej gde će od 16 časova odigrati revijalnu utakmicu veterana između Pirota, Dimitrovgrada i Stare Pazove na jednoj i veterana Rakovskog iz Bugarske na drugoj strani. Pirotska publika će moći da vidi na klupama veterana velikane srpske košarke Božidara Maljkovića i Batu Đorđevića koji će biti treneri navedenih ekipa.

Sve u vezi takmičenja 2.MLS možete pratiti na sajtovima:
www.kss.rs / www.rksis www.kkpirot.com

Možete pratiti sve promene rezultata utakmica 2.MLS uživo na sajtu www.kss.rs:
klik na “takmičenje” / potom levo na 2.MLS/ a onda klik na “LIVE” na željenu utakmicu.

Ipak, tek gledanjem utakmice uživo doživljaj je potpun.
Zato dođite u halu Kej u subotu u 19 časova i podržite KK”Pirot” na najbolji način.


About the AuthorBack to Top ↑