vesti

Published on December 18th, 2013 | by

0

Jovan Tričković Šerpa promoviše knjigu “Kroz Pirot i košarku”

Jovan Tričković Šerpa, legenda pirotske košarke, je upravo objavio svojevrsnu publikaciju o svojoj sportskoj karijeri koja je u suštini posvećena svim generacijama zaljubljenika u košarku. I sam naslov autora knige “Kroz Pirot i košarku” jasno govori o čemu je reč.

Promocija knjige “Kroz Pirot i košarku” obaviće se u subotu, 21. decembra 2013. godine od 14,30 časova u pirotskoj Gimnaziji. Učestvovaće i govoriti legendarni trener Božidar Maljković, Bratislav Bata Đorđević, novinar Tanjuga Milan Tomašević Era, pirotski novinar Milan Paunović, glumac Aleksandar Živković Lisa i drugi. Voditelj programa će biti pirotski novinar Nenad Paunović a za video bim će biti zadužen fotograf Ilija Pejčić Lika.

Nakon promocije knjige Šerpa i negovi prijatelji se sele u halu Kej gde će se od 16 časova odigrati revijalna utakmica veterana između Pirota, Dimitrovgrada i Stare Pazove na jednoj i veterana Rakovskog iz Bugarske na drugoj strani. Pirotska publika će moći da vidi na klupama veterana velikane srpske košarke Božidara Maljkovića i Batu Đorđevića koji će biti treneri navedenih ekipa. A koji će bivši košakaši igrom na parketu potsetiti pirotsku publiku na svoje košarkaško umeće ostavićemo da saznate na licu mesta u hali Kej.

Napomene:

Napomena: Knjigu “Kroz Pirot i košarku” Jovana Tričkovića Šerpe možete kupiti uplatom na namenski žiro račun: 160-3000100014964-81 (banka Intesa) svrha doznake: Uplata za knjigu. Cena: 1.500,oo din. Knjigu dobijate nakon uplate poštom.

Knjigu “Kroz Pirot i košarku” Jovana Tričkovića Šerpe po ceni od 1.500,oo dinara možete kupiti u Pirotu u knjižari “PI PRESS” koja se nalazi u centru grada u Dragoševoj ulici.

Možete pozvati telefonom i autora knjige Jovana Tričkovića Šerpu na telefon 010/ 324-424 i dobiti informaciji o vremenu i mestu gde možete da platite i preuzmete knjigu.


About the AuthorBack to Top ↑